Ergo Pers Home
  

  
  
 
Uitnodiging voor de boekvoorstelling van Bougainvillea, van Inge Braeckman en Carole Vanderlinden, in Paradiso Amsterdam, 11 december 2016
Uitnodiging voor de boekvoorstelling van Bougainvillea, van Inge Braeckman en Carole Vanderlinden,
in Paradiso Amsterdam, 11 december 2016 (click to enlarge)
 
 

   

Zondag 11 december 2016 | Beurs van Bijzondere Uitgevers

 

Op de Beurs van Bijzondere Uitgevers presenteren en verkopen circa honderd uitgevers uit Nederland en België hun nieuwe en oude titels op het gebied van literatuur, literaire non-fictie en beeldende kunsten. De bijdrage van deze specialistische uitgevers aan het Nederlandstalige boekenaanbod is weliswaar relatief klein maar kwalitatief zeer hoogwaardig; elke belangrijke Nederlandse auteur heeft in de loop van zijn of haar loopbaan bij deze uitgeverijen gepubliceerd.

 

Meer informatie

 

   

Carole Vanderlinden (°1973) is een Vlaams schilder. Zij woont en werkt in Sint-Gillis (Brussel). Inge Braeckman (1974) is dichter, performer, kunstcriticus, vertaler en redacteur. Zij woont in Gent.


Carole Vanderlinden, suikeretsCarole Vanderlinden, suikerets

 

Bougainvillea, een livre de peintre met Carole Vanderlinden en Inge Braeckman. Voor deze uitgave maakte Carole Vanderlinden een reeks van zeven suikeretsen en schreef Inge Braeckman elf gedichten. Bougainvillea, is een tweetalige uitgave (Nederlands-Frans), gedrukt in een beperkte oplage van 26 voor de handel bestemde exemplaren. De vertaling was in handen van Jan H. Mysjkin, onder het toeziend oog van Pierre Gallissaires.

Het boek verscheen op 4 november 2016.
Intekenprijs 750 euro €.

 

colofon




         
   

 

 

 

Copyright © 1999 - 2016 Ergo Pers. Some rights reserved